Продуктот е успешно додаден.

СОЛЕНИ СТАПЧИЊА БАНИНИ ТРИК 200Г

СОЛЕНИ СТАПЧИЊА БАНИНИ ТРИК 200Г
29,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000134
Информациии за производот "СОЛЕНИ СТАПЧИЊА БАНИНИ ТРИК 200Г"
Корисни линкови за "СОЛЕНИ СТАПЧИЊА БАНИНИ ТРИК 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОЛЕНИ СТАПЧИЊА БАНИНИ ТРИК 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.

- 3,7 %

- 6,35 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.

- 31,91 %

КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.

- 8,59 %

ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г
117,00 ден. 128,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.
КАРФИОЛ /КГ КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 5,63 %

- 31,91 %

КАРФИОЛ /КГ КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
АНАНАС АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (33,00 MKD * / 1 kg)
33,00 ден.

- 3,7 %

- 6,35 %

Прегледани