Продуктот е успешно додаден.

ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г

ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г
99,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000072
Информациии за производот "ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г"
Корисни линкови за "ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (279,00 MKD * / 1 kg)
279,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
39,00 ден.
ЃУМБИР /КГ ЃУМБИР /КГ
Содржжина 0.15 kg (259,00 MKD * / 1 kg)
259,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЦЕЛЕР ЦЕЛЕР
65,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.
Прегледани