Продуктот е успешно додаден.

ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г

ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г
160,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000074
Информациии за производот "ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г"
Корисни линкови за "ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (681,00 MKD * / 1 kg)
681,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.

- 13,38 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (681,00 MKD * / 1 kg)
681,00 ден.
Прегледани