Продуктот е успешно додаден.

ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г

ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г
199,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000075
Информациии за производот "ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г"
Корисни линкови за "ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ
Содржжина 0.5 kg (499,00 MKD * / 1 kg)
499,00 ден.

- 29,43 %

АЈВАР ПЕРУСТИЈА ЛУТ 560Г АЈВАР ПЕРУСТИЈА ЛУТ 560Г
187,00 ден. 265,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
Прегледани