Продуктот е успешно додаден.

ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г

ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г
99,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001113
Информациии за производот "ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г"
Корисни линкови за "ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (552,00 MKD * / 1 kg)
552,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (635,00 MKD * / 1 kg)
635,00 ден.
Прегледани