Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР КОКОШКИНА 45Г

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР КОКОШКИНА 45Г
39,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000253
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР КОКОШКИНА 45Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР КОКОШКИНА 45Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈУНИОР КОКОШКИНА 45Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА НАТУРАЛНА 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА НАТУРАЛНА 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (340,00 MKD * / 1 kg)
340,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (428,00 MKD * / 1 kg)
428,00 ден.
Прегледани