Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 75Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 75Г
30,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000079
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 75Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 10,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
61,00 ден. 68,00 ден.

- 12,5 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
42,00 ден. 48,00 ден.

- 12,5 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 27 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 27 500Г
42,00 ден. 48,00 ден.

- 8,57 %

ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г
32,00 ден. 35,00 ден.

- 9,52 %

- 3,03 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 33,00 ден.

- 8,16 %

- 7,14 %

- 11,9 %

Прегледани