Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г
30,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000080
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 12,09 %

ХАРТИЈА ЗЕВА ПРАСКА 8/1+2 ХАРТИЈА ЗЕВА ПРАСКА 8/1+2
189,00 ден. 215,00 ден.

- 10,39 %

ПИВО ТУБОРГ 0.75Л ПИВО ТУБОРГ 0.75Л
69,00 ден. 77,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (170,00 MKD * / 1 kg)
170,00 ден.

- 4,79 %

РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
139,00 ден. 146,00 ден.

- 9,2 %

КАФЕ БРАВО ПРЕМИУМ 200Г КАФЕ БРАВО ПРЕМИУМ 200Г
79,00 ден. 87,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (160,00 MKD * / 1 kg)
160,00 ден.
Прегледани