Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 75Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 75Г
40,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000081
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 75Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

УЗО 12 0.2Л УЗО 12 0.2Л
179,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (535,00 MKD * / 1 kg)
535,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (466,00 MKD * / 1 kg)
466,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (159,00 MKD * / 1 kg)
159,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.
Прегледани