Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА ОВАКО ЛОВЕЧКА 100Г

ПАШТЕТА ОВАКО ЛОВЕЧКА 100Г
28,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 013201
Информациии за производот "ПАШТЕТА ОВАКО ЛОВЕЧКА 100Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА ОВАКО ЛОВЕЧКА 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА ОВАКО ЛОВЕЧКА 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (589,00 MKD * / 1 kg)
589,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.

- 53,29 %

КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (575,00 MKD * / 1 kg)
575,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
Прегледани