Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА ЈУНИОР 95Г

ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА ЈУНИОР 95Г
49,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000245
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА ЈУНИОР 95Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА ЈУНИОР 95Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА ЈУНИОР 95Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.

- 14,04 %

КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г
49,00 ден. 57,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
Прегледани