Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95Г

ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95Г
49,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000247
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА МИСИРКИНА 95Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 5,06 %

АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
Прегледани