Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95Г

ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95Г
51,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000248
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЈЕТРЕНА 95Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ОРИГИНАЛ /КГ МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ОРИГИНАЛ /КГ
Содржжина 0.15 kg (495,00 MKD * / 1 kg)
495,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (472,00 MKD * / 1 kg)
472,00 ден.
Прегледани