Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА ЛОСОС 95Г

ПАШТЕТА АРГЕТА ЛОСОС 95Г
79,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000265
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА ЛОСОС 95Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЛОСОС 95Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА ЛОСОС 95Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 28,57 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
КАРФИОЛ /КГ КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (157,00 MKD * / 1 kg)
157,00 ден.
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (359,00 MKD * / 1 kg)
359,00 ден.
ЃУМБИР /КГ ЃУМБИР /КГ
Содржжина 0.15 kg (259,00 MKD * / 1 kg)
259,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ДОМАТИ ШЕРИ /КГ ДОМАТИ ШЕРИ /КГ
Содржжина 0.2 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.
Прегледани