Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25%

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25%
29,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 009523
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25%"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25%"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25%"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (190,00 MKD * / 1 kg)
190,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (180,00 MKD * / 1 kg)
180,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
ЛУК /КГ ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (220,00 MKD * / 1 kg)
220,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
Прегледани