Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25Г
34,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 009523
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ШУНКА 75Г+25Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (453,00 MKD * / 1 kg)
453,00 ден.

- 18,85 %

КЕЧАП ПОДРАВКА БЛАГ 1Л КЕЧАП ПОДРАВКА БЛАГ 1Л
99,00 ден. 122,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (108,00 MKD * / 1 kg)
108,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
ЛУК /КГ ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (234,00 MKD * / 1 kg)
234,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
Прегледани