Продуктот е успешно додаден.

САРДИНА БАДУКО ВО МАСЛО 125Г

САРДИНА БАДУКО ВО МАСЛО 125Г
48,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000069
Информациии за производот "САРДИНА БАДУКО ВО МАСЛО 125Г"
Корисни линкови за "САРДИНА БАДУКО ВО МАСЛО 125Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САРДИНА БАДУКО ВО МАСЛО 125Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЦЕЛЕР ЦЕЛЕР
90,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.

- 16,67 %

- 13,92 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
68,00 ден. 79,00 ден.

- 10,96 %

- 10,96 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
Прегледани