Продуктот е успешно додаден.

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г
70,00 ден. * 82,00 ден. * (14,63% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000059
Информациии за производот "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г"
Корисни линкови за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.
АНАНАС АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (125,00 MKD * / 1 kg)
125,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРУША АБАТЕ КРУША АБАТЕ
Содржжина 0.5 kg (159,00 MKD * / 1 kg)
159,00 ден.
ЦЕЛЕР ЦЕЛЕР
85,00 ден.
МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ
Содржжина 0.5 kg (220,00 MKD * / 1 kg)
220,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (180,00 MKD * / 1 kg)
180,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 6,35 %

- 4,17 %

СЕТ СОК КОКА КОЛА 2Х1.75Л СЕТ СОК КОКА КОЛА 2Х1.75Л
115,00 ден. 120,00 ден.
Прегледани