Продуктот е успешно додаден.

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 170Г

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 170Г
73,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000061
Информациии за производот "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 170Г"
Корисни линкови за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 170Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 170Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (170,00 MKD * / 1 kg)
170,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 6,35 %

- 13,16 %

ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ
33,00 ден. 38,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ /КГ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (385,00 MKD * / 1 kg)
385,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (160,00 MKD * / 1 kg)
160,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (170,00 MKD * / 1 kg)
170,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 8,7 %

Прегледани