Продуктот е успешно додаден.

ДЕО СПРЕЈ РЕКСОНА СОРТНО 150МЛ

ДЕО СПРЕЈ РЕКСОНА СОРТНО 150МЛ
87,00 ден. * 97,00 ден. * (10,31% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001338
Информациии за производот "ДЕО СПРЕЈ РЕКСОНА СОРТНО 150МЛ"
Корисни линкови за "ДЕО СПРЕЈ РЕКСОНА СОРТНО 150МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДЕО СПРЕЈ РЕКСОНА СОРТНО 150МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.

- 16,13 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (462,00 MKD * / 1 kg)
462,00 ден.

- 15,85 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (380,00 MKD * / 1 kg)
380,00 ден.

- 21,05 %

- 16,67 %

МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден.

- 14,55 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (462,00 MKD * / 1 kg)
462,00 ден.
Прегледани