Продуктот е успешно додаден.

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС 2С 33Х33 100/1

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС 2С 33Х33 100/1
78,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 011032
Информациии за производот "САЛФЕТИ ПЕРФЕКС 2С 33Х33 100/1"
Корисни линкови за "САЛФЕТИ ПЕРФЕКС 2С 33Х33 100/1"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САЛФЕТИ ПЕРФЕКС 2С 33Х33 100/1"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.

- 4,49 %

ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.

- 6,58 %

Прегледани