Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ХАРТИЈА ВИОЛЕТА КАМИЛИЦА 3СЛ 10/1

ХАРТИЈА ВИОЛЕТА КАМИЛИЦА 3СЛ 10/1
139,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005796
Информациии за производот "ХАРТИЈА ВИОЛЕТА КАМИЛИЦА 3СЛ 10/1"
Корисни линкови за "ХАРТИЈА ВИОЛЕТА КАМИЛИЦА 3СЛ 10/1"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ХАРТИЈА ВИОЛЕТА КАМИЛИЦА 3СЛ 10/1"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (329,00 MKD * / 1 kg)
329,00 ден.
СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (235,00 MKD * / 1 kg)
235,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.

- 20,28 %

ВИНО СТОБИ ВРАНЕЦ 0.75Л ВИНО СТОБИ ВРАНЕЦ 0.75Л
169,00 ден. 212,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.

- 10,28 %

КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден. 389,00 ден.

- 21,74 %

- 13,23 %

Прегледани