Продуктот е успешно додаден.

ПАСТА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 100МЛ

ПАСТА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 100МЛ
70,00 ден. * 89,00 ден. * (21,35% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 003726
Информациии за производот "ПАСТА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 100МЛ"
Корисни линкови за "ПАСТА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 100МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАСТА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 100МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (462,00 MKD * / 1 kg)
462,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.

- 15,56 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (450,00 MKD * / 1 kg)
450,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР ГЕРМАНСКИ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР ГЕРМАНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (455,00 MKD * / 1 kg)
455,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА ГОВЕДСКИ ПАРЧЕ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА ГОВЕДСКИ ПАРЧЕ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.399,00 MKD * / 1 kg)
1.399,00 ден.

- 7,25 %

АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 21,25 %

ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г
126,00 ден. 160,00 ден.
Прегледани