Продуктот е успешно додаден.

САПУН ДОВЕ ЏЕНТЛЕ ЕКСФОЛИАТИНГ 100Г

САПУН ДОВЕ ЏЕНТЛЕ ЕКСФОЛИАТИНГ 100Г
59,00 ден. * 65,00 ден. * (9,23% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001303
Информациии за производот "САПУН ДОВЕ ЏЕНТЛЕ ЕКСФОЛИАТИНГ 100Г"
Корисни линкови за "САПУН ДОВЕ ЏЕНТЛЕ ЕКСФОЛИАТИНГ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САПУН ДОВЕ ЏЕНТЛЕ ЕКСФОЛИАТИНГ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.

- 8,62 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (61,00 MKD * / 1 kg)
61,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (22,00 MKD * / 1 kg)
22,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (440,00 MKD * / 1 kg)
440,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 8,85 %

Прегледани