Продуктот е успешно додаден.

ЛЕПЧИЊА КВИКБЕРИ БУРГЕР СО СУСАМ 300Г

ЛЕПЧИЊА КВИКБЕРИ БУРГЕР СО СУСАМ 300Г
79,00 ден. * 99,00 ден. * (20,2% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001610
Информациии за производот "ЛЕПЧИЊА КВИКБЕРИ БУРГЕР СО СУСАМ 300Г"
Корисни линкови за "ЛЕПЧИЊА КВИКБЕРИ БУРГЕР СО СУСАМ 300Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛЕПЧИЊА КВИКБЕРИ БУРГЕР СО СУСАМ 300Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 6,42 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден. 405,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.

- 8,82 %

ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (990,00 MKD * / 1 kg)
990,00 ден.

- 5 %

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. 20,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.

- 34,43 %

Прегледани