Продуктот е успешно додаден.

БРАШНО ЖИТО ЛУКС Т-400 5КГ

БРАШНО ЖИТО ЛУКС Т-400 5КГ
313,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002251
Информациии за производот "БРАШНО ЖИТО ЛУКС Т-400 5КГ"
Корисни линкови за "БРАШНО ЖИТО ЛУКС Т-400 5КГ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БРАШНО ЖИТО ЛУКС Т-400 5КГ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (639,00 MKD * / 1 kg)
639,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
Прегледани