Продуктот е успешно додаден.

ПАЛЕНТА 450Г МАКС

ПАЛЕНТА 450Г МАКС
26,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005143
Информациии за производот "ПАЛЕНТА 450Г МАКС"
Корисни линкови за "ПАЛЕНТА 450Г МАКС"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАЛЕНТА 450Г МАКС"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (357,00 MKD * / 1 kg)
357,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.

- 16,84 %

КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ
Содржжина 0.5 kg (509,00 MKD * / 1 kg)
509,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА ДОМАШЕН ВАКУМ /КГ КУЛЕН СОЛЕТА ДОМАШЕН ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
Прегледани