Продуктот е успешно додаден.

ДВОПЕК ПАНВИВИС КЛАСИК 320Г

ДВОПЕК ПАНВИВИС КЛАСИК 320Г
119,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 011329
Информациии за производот "ДВОПЕК ПАНВИВИС КЛАСИК 320Г"
Корисни линкови за "ДВОПЕК ПАНВИВИС КЛАСИК 320Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДВОПЕК ПАНВИВИС КЛАСИК 320Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (98,00 MKD * / 1 kg)
98,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (133,00 MKD * / 1 kg)
133,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.

- 10,87 %

- 25 %

Прегледани