Продуктот е успешно додаден.

ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г

ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г
54,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002315
Информациии за производот "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Корисни линкови за "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (285,00 MKD * / 1 kg)
285,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (133,00 MKD * / 1 kg)
133,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
Прегледани