Продуктот е успешно додаден.

ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД СЕЧЕН 470Г

ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД СЕЧЕН 470Г
27,00 ден. * 28,00 ден. * (3,57% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 012617
Информациии за производот "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД СЕЧЕН 470Г"
Корисни линкови за "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД СЕЧЕН 470Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ БЕЛ ВИКЕНД СЕЧЕН 470Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (64,00 MKD * / 1 kg)
64,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (32,00 MKD * / 1 kg)
32,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (24,00 MKD * / 1 kg)
24,00 ден.

- 13,64 %

- 1,79 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 11,11 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 36,00 ден.

- 5,63 %

МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 6,67 %

ФЛИПС СМОКИ 225Г ФЛИПС СМОКИ 225Г
42,00 ден. 45,00 ден.

- 16,22 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
62,00 ден. 74,00 ден.

- 14,04 %

КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г
49,00 ден. 57,00 ден.

- 6 %

СОК КОКА КОЛА 1.25Л СОК КОКА КОЛА 1.25Л
47,00 ден. 50,00 ден.

- 13,04 %

ВОДА МАЈА ГАЗИРАНА 1.5Л ВОДА МАЈА ГАЗИРАНА 1.5Л
20,00 ден. 23,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (425,00 MKD * / 1 kg)
425,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 5,3 %

ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г
125,00 ден. 132,00 ден.

- 5,3 %

ЦЕВИТАНА ЛИМОН 500Г ЦЕВИТАНА ЛИМОН 500Г
125,00 ден. 132,00 ден.
Прегледани