Продуктот е успешно додаден.

ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ ДОМАШЕН СЕЛСКИ 500Г

ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ ДОМАШЕН СЕЛСКИ 500Г
24,00 ден. * 25,00 ден. * (4% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 012619
Информациии за производот "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ ДОМАШЕН СЕЛСКИ 500Г"
Корисни линкови за "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ ДОМАШЕН СЕЛСКИ 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛЕБ ФУРНА ДИМЕ ДОМАШЕН СЕЛСКИ 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 3,7 %

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.

- 6,99 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 429,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
27,00 ден.

- 8,7 %

ПОМФРИТ ФРИКОМ 1КГ ПОМФРИТ ФРИКОМ 1КГ
105,00 ден. 115,00 ден.
ПИЛЕ ФРЕШ ФУД СРЕДНО /КГ ПИЛЕ ФРЕШ ФУД СРЕДНО /КГ
Содржжина 1 kg
195,00 ден.

- 3,39 %

- 8,7 %

ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ 0.5Л ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ 0.5Л
42,00 ден. 46,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ
Содржжина 0.15 kg (245,00 MKD * / 1 kg)
245,00 ден.
Прегледани