Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г

ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г
15,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 013300
Информациии за производот "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Корисни линкови за "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (845,00 MKD * / 1 kg)
845,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (296,00 MKD * / 1 kg)
296,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
30,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (279,00 MKD * / 1 kg)
279,00 ден.
Прегледани