Продуктот е успешно додаден.

ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г

ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г
15,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 013300
Информациии за производот "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Корисни линкови за "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТЕСТЕНИНИ ИНДОМИ ПИЛЕШКО 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 21,43 %

КИКИРИКИ ЛУШПА 400Г КИКИРИКИ ЛУШПА 400Г
66,00 ден. 84,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (439,00 MKD * / 1 kg)
439,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (462,00 MKD * / 1 kg)
462,00 ден.

- 7,69 %

СОК ГАЗОЗА 1.5Л СОК ГАЗОЗА 1.5Л
36,00 ден. 39,00 ден.

- 10,31 %

Прегледани