Продуктот е успешно додаден.

МАКАРОНИ РИСКОСА 35 500Г

МАКАРОНИ РИСКОСА 35 500Г
46,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005668
Информациии за производот "МАКАРОНИ РИСКОСА 35 500Г"
Корисни линкови за "МАКАРОНИ РИСКОСА 35 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАКАРОНИ РИСКОСА 35 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (679,00 MKD * / 1 kg)
679,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (382,00 MKD * / 1 kg)
382,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
СИРЕЊЕ КАНЗОНА БЛУ /КГ СИРЕЊЕ КАНЗОНА БЛУ /КГ
Содржжина 0.15 kg (525,00 MKD * / 1 kg)
525,00 ден.
Прегледани