Продуктот е успешно додаден.

МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г

МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г
47,00 ден. * 55,00 ден. * (14,55% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 005672
Информациии за производот "МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г"
Корисни линкови за "МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.

- 14,55 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 2 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 2 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 19,09 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 11,94 %

- 27,59 %

УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ
Содржжина 0.2 kg (154,00 MKD * / 1 kg)
154,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 39 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 39 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 20 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 20 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.
Прегледани