Продуктот е успешно додаден.

СИРЕН НАМАЗ ВИНДИЈА МИКС 200Г

СИРЕН НАМАЗ ВИНДИЈА МИКС 200Г
67,00 ден. * 82,00 ден. * (18,29% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001771
Информациии за производот "СИРЕН НАМАЗ ВИНДИЈА МИКС 200Г"
Корисни линкови за "СИРЕН НАМАЗ ВИНДИЈА МИКС 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СИРЕН НАМАЗ ВИНДИЈА МИКС 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 7,35 %

СОК КОКА КОЛА 1.75Л СОК КОКА КОЛА 1.75Л
63,00 ден. 68,00 ден.

- 10 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
63,00 ден. 70,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
32,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 6,35 %

- 26,97 %

СЕНФ ТОМИ КЕСА 280Г СЕНФ ТОМИ КЕСА 280Г
65,00 ден. 89,00 ден.

- 3,39 %

- 3,33 %

- 5,68 %

ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (565,00 MKD * / 1 kg)
565,00 ден. 599,00 ден.

- 19,31 %

ГЕЛ НИВЕА КРЕМ СМУТ 500МЛ ГЕЛ НИВЕА КРЕМ СМУТ 500МЛ
209,00 ден. 259,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 7,19 %

- 11,11 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 36,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.
Прегледани