Продуктот е успешно додаден.

КИСЕЛО МЛЕКО БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО 400Г

КИСЕЛО МЛЕКО БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО 400Г
27,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 003149
Информациии за производот "КИСЕЛО МЛЕКО БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО 400Г"
Корисни линкови за "КИСЕЛО МЛЕКО БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КИСЕЛО МЛЕКО БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.

- 21,82 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден. 55,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (380,00 MKD * / 1 kg)
380,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (32,00 MKD * / 1 kg)
32,00 ден.

- 23,08 %

ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден. 65,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
30,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.

- 25,64 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.

- 34,07 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден.

- 20,69 %

Прегледани