Продуктот е успешно додаден.

МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л

МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л
56,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001755
Информациии за производот "МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л"
Корисни линкови за "МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.

- 16,41 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (275,00 MKD * / 1 kg)
275,00 ден. 329,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.

- 11,11 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 36,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.

- 5,63 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
32,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 10 %

- 10 %

СТОБИ ФЛИПС 40Г СТОБИ ФЛИПС 40Г
9,00 ден. 10,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.

- 5,59 %

- 46,84 %

САЈДЕР ФИЗЗ КРУША 0.5Л САЈДЕР ФИЗЗ КРУША 0.5Л
42,00 ден. 79,00 ден.

- 46,84 %

САЈДЕР ФИЗЗ ЈАГОДА 0.5Л САЈДЕР ФИЗЗ ЈАГОДА 0.5Л
42,00 ден. 79,00 ден.

- 46,84 %

- 46,84 %

- 8,81 %

- 8,02 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 19,15 %

- 17,78 %

КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г
74,00 ден. 90,00 ден.

- 14,89 %

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г
40,00 ден. 47,00 ден.

- 14,63 %

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 185Г
70,00 ден. 82,00 ден.
Прегледани