Продуктот е успешно додаден.

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
64,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005485
Информациии за производот "МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л"
Корисни линкови за "МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 14,04 %

КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г
49,00 ден. 57,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 12,9 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ 611МЛ МАЈОНЕЗ ТОМИ 611МЛ
135,00 ден. 155,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
Прегледани