Продуктот е успешно додаден.

МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ СО ВИТАМИНИ 2.8% 1Л

МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ СО ВИТАМИНИ 2.8% 1Л
87,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000717
Информациии за производот "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ СО ВИТАМИНИ 2.8% 1Л"
Корисни линкови за "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ СО ВИТАМИНИ 2.8% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ СО ВИТАМИНИ 2.8% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.

- 21,11 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (689,00 MKD * / 1 kg)
689,00 ден.

- 23,58 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (635,00 MKD * / 1 kg)
635,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.

- 15,38 %

Прегледани