Продуктот е успешно додаден.

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
72,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 003150
Информациии за производот "ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л"
Корисни линкови за "ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (239,00 MKD * / 1 kg)
239,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
57,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (137,00 MKD * / 1 kg)
137,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (689,00 MKD * / 1 kg)
689,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.

- 13,38 %

Прегледани