Продуктот е успешно додаден.

СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ

СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ
247,00 ден. * 295,00 ден. * (16,27% попуст)
Содржина: 0.15 kg (247,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 005507
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ"
Корисни линкови за "СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.

- 9,09 %

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
80,00 ден. 88,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.

- 5,63 %

ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
36,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (165,00 MKD * / 1 kg)
165,00 ден.

- 15,56 %

- 26,53 %

- 16,16 %

- 16,16 %

- 16,16 %

- 22,45 %

КЕКС ВЕЛНЕС ГРОЗЈЕ 210Г КЕКС ВЕЛНЕС ГРОЗЈЕ 210Г
38,00 ден. 49,00 ден.

- 22,45 %

КЕКС ВЕЛНЕС ОВЕС 210Г КЕКС ВЕЛНЕС ОВЕС 210Г
38,00 ден. 49,00 ден.

- 4,84 %

- 20,9 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.
Прегледани