Продуктот е успешно додаден.

ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА ФАМИЛИЈАРНО 280Г

ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА ФАМИЛИЈАРНО 280Г
129,00 ден. * 135,00 ден. * (4,44% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000165
Информациии за производот "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА ФАМИЛИЈАРНО 280Г"
Корисни линкови за "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА ФАМИЛИЈАРНО 280Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА ФАМИЛИЈАРНО 280Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 13,56 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден. 59,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 25,84 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден. 89,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 4,69 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 18,56 %

- 6,58 %

- 6,67 %

ФЛИПС СМОКИ 225Г ФЛИПС СМОКИ 225Г
42,00 ден. 45,00 ден.

- 5,63 %

- 4,84 %

- 4,65 %

МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.

- 12,68 %

- 5,41 %

КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г
175,00 ден. 185,00 ден.

- 18,56 %

ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 6,42 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден. 405,00 ден.

- 14,66 %

- 11,54 %

- 16,78 %

КРЕМ ЛИНО ЛАДА ГОЛД 350Г КРЕМ ЛИНО ЛАДА ГОЛД 350Г
124,00 ден. 149,00 ден.

- 7,35 %

СОК КОКА КОЛА ЗЕРО 1.75Л СОК КОКА КОЛА ЗЕРО 1.75Л
63,00 ден. 68,00 ден.

- 16,36 %

- 22,28 %

КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г
157,00 ден. 202,00 ден.

- 4,49 %

Прегледани