Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ НЕСКАФЕ КЛАСИК 50Г КЕСА

КАФЕ НЕСКАФЕ КЛАСИК 50Г КЕСА
80,00 ден. * 94,00 ден. * (14,89% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 011614
Информациии за производот "КАФЕ НЕСКАФЕ КЛАСИК 50Г КЕСА"
Корисни линкови за "КАФЕ НЕСКАФЕ КЛАСИК 50Г КЕСА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ НЕСКАФЕ КЛАСИК 50Г КЕСА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.

- 13,92 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
68,00 ден. 79,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (31,00 MKD * / 1 kg)
31,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (290,00 MKD * / 1 kg)
290,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (547,00 MKD * / 1 kg)
547,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (330,00 MKD * / 1 kg)
330,00 ден.
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ФИНА /КГ ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ФИНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (548,00 MKD * / 1 kg)
548,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (122,00 MKD * / 1 kg)
122,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 20,26 %

- 9,09 %

Прегледани