Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г

КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г
85,00 ден. * 115,00 ден. * (26,09% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 017098
Информациии за производот "КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КОМПИР СЛАДОК /КГ КОМПИР СЛАДОК /КГ
Содржжина 0.5 kg (154,00 MKD * / 1 kg)
154,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (570,00 MKD * / 1 kg)
570,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
ЛУК /КГ ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (234,00 MKD * / 1 kg)
234,00 ден.
Прегледани