Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ФРАНК 2ВО1 15Г

КАФЕ ФРАНК 2ВО1 15Г
10,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 003887
Информациии за производот "КАФЕ ФРАНК 2ВО1 15Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ФРАНК 2ВО1 15Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ФРАНК 2ВО1 15Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (374,00 MKD * / 1 kg)
374,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (497,00 MKD * / 1 kg)
497,00 ден.

- 17,02 %

КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г
195,00 ден. 235,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ПРШУТ И ФСТАК  /КГ МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ПРШУТ И ФСТАК /КГ
Содржжина 0.15 kg (499,00 MKD * / 1 kg)
499,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (497,00 MKD * / 1 kg)
497,00 ден.

- 17,02 %

КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г КАФЕ ФРАНК ФИЛТЕР 250Г
195,00 ден. 235,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
Прегледани