Продуктот е успешно додаден.

КАПУЧИНО ГОЛД КЛАСИК 100Г

КАПУЧИНО ГОЛД КЛАСИК 100Г
66,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000241
Информациии за производот "КАПУЧИНО ГОЛД КЛАСИК 100Г"
Корисни линкови за "КАПУЧИНО ГОЛД КЛАСИК 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАПУЧИНО ГОЛД КЛАСИК 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (133,00 MKD * / 1 kg)
133,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (285,00 MKD * / 1 kg)
285,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 11,24 %

- 10,87 %

Прегледани