Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ГРАНД АРОМА 100Г

КАФЕ ГРАНД АРОМА 100Г
45,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000214
Информациии за производот "КАФЕ ГРАНД АРОМА 100Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ГРАНД АРОМА 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ГРАНД АРОМА 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 8,82 %

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.

- 5,09 %

КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден. 452,00 ден.

- 20,9 %

МАРУЛА МАРУЛА
36,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 11,58 %

- 13,7 %

- 15 %

- 15 %

- 29,79 %

- 31,25 %

СОК ЕССЕ МИА ВИШНА 1Л СОК ЕССЕ МИА ВИШНА 1Л
33,00 ден. 48,00 ден.

- 30 %

БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г
21,00 ден. 30,00 ден.

- 30 %

БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г
21,00 ден. 30,00 ден.

- 4,17 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 6/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 6/1
46,00 ден. 48,00 ден.

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.
ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 4,29 %

КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
67,00 ден. 70,00 ден.
Прегледани