Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г

КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г
72,00 ден. * 90,00 ден. * (20% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000215
Информациии за производот "КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ГРАНД АРОМА 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,7 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.

- 3,08 %

СОК КОКА КОЛА 1.75Л СОК КОКА КОЛА 1.75Л
63,00 ден. 65,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 8,57 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 35,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.

- 6,58 %

- 6,35 %

- 8,02 %

- 5,63 %

ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.

- 5,8 %

- 9,12 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден. 329,00 ден.

- 15,69 %

- 14,81 %

ПЛАЗМА БАМБИ ПОСНА 150Г ПЛАЗМА БАМБИ ПОСНА 150Г
46,00 ден. 54,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.

- 7,14 %

- 12,75 %

ОРИЗ СОНЧЕВА ДОЛИНА 900Г ОРИЗ СОНЧЕВА ДОЛИНА 900Г
89,00 ден. 102,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 6,58 %

- 16,67 %

- 4,08 %

- 45,03 %

СУШАРА ВИЛЕДА СТИЛ СУШАРА ВИЛЕДА СТИЛ
989,00 ден. 1.799,00 ден.

- 38,38 %

СУШАРА ВИЛЕДА ЕКСПРЕС СУШАРА ВИЛЕДА ЕКСПРЕС
289,00 ден. 469,00 ден.

- 40 %

ПАРМЕЗАН ГИДЕТИ ГУСТО /КГ ПАРМЕЗАН ГИДЕТИ ГУСТО /КГ
Содржжина 0.15 kg (809,00 MKD * / 1 kg)
809,00 ден.

- 22,74 %

ДЕТЕРГЕНТ НИЛА БЕБИ 2.7Л ДЕТЕРГЕНТ НИЛА БЕБИ 2.7Л
231,00 ден. 299,00 ден.

- 18,39 %

ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЈОНА СВЕЖО /КГ ПИЛЕШКО ФИЛЕ ЈОНА СВЕЖО /КГ
Содржжина 0.5 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден. 435,00 ден.

- 20,93 %

- 16,95 %

- 17,98 %

ПИВО КОРОНА 0.33Л ПИВО КОРОНА 0.33Л
73,00 ден. 89,00 ден.

- 19,1 %

КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 200Г КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 200Г
72,00 ден. 89,00 ден.
Прегледани