Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
78,00 ден. * 84,00 ден. * (7,14% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000220
Информациии за производот "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (145,00 MKD * / 1 kg)
145,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (250,00 MKD * / 1 kg)
250,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.

- 3,7 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.

- 13,33 %

СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден. 345,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (120,00 MKD * / 1 kg)
120,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 3,08 %

СОК КОКА КОЛА 1.75Л СОК КОКА КОЛА 1.75Л
63,00 ден. 65,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 17,78 %

КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 100Г КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 100Г
37,00 ден. 45,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 6,27 %

КАФЕ НЕСКАФЕ АУЛАЈТ 160Г КАФЕ НЕСКАФЕ АУЛАЈТ 160Г
299,00 ден. 319,00 ден.

- 17,91 %

- 14,81 %

ПЛАЗМА БАМБИ ПОСНА 150Г ПЛАЗМА БАМБИ ПОСНА 150Г
46,00 ден. 54,00 ден.
Прегледани